Tänään oli sitten Allin ultra. Minua jännitti varmasti tuhat kertaa enemmin kuin itse ultrattavaa... Alli oli sylissäni ja Sirkka-eläinlääkäri kokeili sillä ultrauskoneella (tai mikä nyt sitten onkaan) Allin vatsaa. Ja näkyihn siellä ainakin kolme pentua. Eläinlääkärin onniteluihin vastasin, että nämä olivat ne ei-toivotut pennut... Sitten yhdessä harmittelimme, miksi vahingoista syntyy suuremmalla varmuudella pentuja, kuin ihan tarkoituksella astutetuilla..?

Järkytyksestä toivuttuani ja juteltuani (taas) eläinlääkärin kanssa päätimme pitää pennut. Soitin vielä rotumme rekisterinhoitajalle ja hän oli sitä mieltä ettei näiden pentujen syntymälle ole mitään estettä. Meidän yhdistyksessä ei ole sukusiitosprosenttia (muuta kuin sisarukset, vanhempi-lapsi ja täysserkukset...) ja geenipohjan suppeuden vuoksi tämänkaltaisia yhdistelmiä tehdään joskus ihan tarkoituksellakin. Hän sanoi, että koskaan ei voi olla varma perityvätkö kaikki p---- geenit, vaiko ne hyvät geenit. Kaikki on aika pitkälle tuurista kiinni. Toivottavasti meitä ei nyt tuomita tämän päätöksen takia.

Pelottaa kyllä aika lailla. On niin vahvasti mielessä ne Lillin kauhusynnytyskokemukset. On miljoona asiaa jotka voi mennä pieleen ja pahimmassa tapauksessa voitaisiin menettää jopa Alli... Sirkka antoi oman kännykkänumeronsa ja lupasi auttaa, jos on tarvis, vaikka onkin itse lomalla. Nyt täytyy vaan toivoa parasta, että kaikki sujuisi hyvin. Toinen asia ,mitä toivon on, että ehtisimme muuttaa ennen pentujen syntymää. Ei olisi mukavaa muuttaa ihan pikkupentujen kanssa!

Eli treenitaukoa luvassa ainakin Allille... Sisullakin alkaa ensi viikolla kesätauko. Itse menen huomenna lääkäriin ja saapi nähdä joudunko jättämään Sisun huomiset treenit jo omienkin "vammojen" takia väliin :(