Tällä viikolla ollaankin retkeilty useammankin kerran. Sieniä olen kerännyt niin paljon, että suppiloita on pakkasessakin jo ihan tarpeeksi. Nyt voidaankin alkaa odottelemaan sitä lumen tuloa. Ai niin, haravointi pitää ensin saada päätökseen!

Agilitytreenit meni molemmilla russeleilla taas jäljestämiseksi! Saapi nähdä kuinka kauan minun pinna kestää. Tuntuu ettei ole mitään järkeä harrastaa, kun koiria ei voi vähempää kiinnostaa! Uuno saa ensi viikolla vahvistavan rokotuksen ja sitten painutaan pentukouluun, apua! Susku on lupautunut Unskin kanssa näyttelytreeneihin, se kun lupasi viedä Uunon myös näyttelyihin. Katsotaan miten käy!

Perjantaina kävin, ilman koiria, Kotkassa Marin ja Arin luona moikkaamassa Viiviä. Söpö ja villi kakarahan se oli. Todistusaineistona kohtaamisestamme minulla on pieni naarmu nenän päässä =)

Eilen meillä vieraili Mortti-veikka. Pojilla oli taas jotain pientä kähinöintiä... Oli sen verran outo tilanne, että Mortin (ihmis)-isukkikin oli paikalla. Mortti taisi saada siitä hieman lisää puhtia ja vähän sohvalla ärräili. Ja Simpe kun ei paljoa vaadi oli kohta pienet väännöt käynnissä. Ei mitään vakavaa, Uunokin jatkoi vieressä ihan tyytyväisenä uniaan. Pojat on poikia! Niin hyvässä, kuin pahassakin!

Päivällä kävimme Retun ja Suskun kanssa Lelussa. Törmättiin siellä äitin ja iskän Opeliin (ei onneksi kuitenkaan päin ajettu, vaan käveltiin sen ohi). Ja puhelinsoiton jälkeen tavattiin äiti, iskä, Milla, Tessa, Lilli, Mimi ja Kelju retkeilemästä. Lilli ja Alli piti laittaa kiinni, ne kun eivät voi sietää toisiaan. Tässä huomaa narttujen ja urosten eron. Ukot yleensä selvittää kähinänsä itse ja on kohta taas kavereita... Lilli ja Alli ei ole tavanneet toisiaan kahteen vuoteen, koska niiden kohtaaminen johtaisi todennäköisesti toisen kuolemaan, tai ainakin pahaan loukkaantumiseen... Akat on pahoja! Olipa taas paljon koiria koossa!

1001546.jpg

Mimi, Tessa, Uuno ja Sisu

uuno-5.jpg

Unski poika

lilli.jpg

Lilli

keljualliuuno.jpg

Kelju, Alli ja Uuno