LISÄYS: Sain kommenttia, että teksti on "sensurointikelpoista" =) Että herkkähermoisten ei kannata lukea!!!

Allin juoksut alkoivat, eli treenitauko luvassa... Ja uroskoirien omistajat lähistöllä tietää sitten ketä syyttää, kun "rekku" käyttäytyy omistuisesti =) Niinan kanssa äsken yritettiin lenkkeillä, mutta Allin hajut oli liikaa Jakille! Toivottavasti naapurissa kuitenkin ruoka maistuisi, ettei Jaki aloita taas paastoa :(

Sisu taitaa herätä noihin oman muijan hajuihin vähän myöhemmin kuin muut. Kyllä se Allia kovasti haistelee ja nuolee (jos onnistuu). Lenkillä käy heti pissillä Allin ruikkujen päällä ja sitten kuopii oikein miehekkäästi! Että kenellekään ei varmasti jää epäselväksi kenen daami on kyseessä. Mutta kohta se alkaa taas... Kamala vonkaus ja läähätys. Sisu ei syö, ei nuku, eikä tee mitään muutakaan. Lähinnä istuu Allin vieressä ja vonkaa ja läähättää (niin kuin jo sanoin). Kahdestaan niitä ei voi jättää ollenkaan, kotona ollessa vahtiminen onnistuu kun Allilla on housut jalassa. Housujen käyttö on myös ihan oma juttunsa. Allilla on farkkuja, vaaleat ja tummat. Molemmissa on tylikkäät takataskut, mutta tummat on jotenkin siistimmät. Allin mielestä ne voisi molemmat polttaa! Ne on ihan kamalat! Alli lähtee aina sisään tullessa piiloon ja katselee piilostaan kauhuissaan.. "-Miettikää, olen koira! Ei koirat pidä housuja!" Ei auta, aina ne tyhmät farkut vaan jalkoihin laitetaan.

Sekin on kumma juttu, ettei Alli koskaan tarjoa itseään Sisulle. Kaikille muille kyllä. Narttukoirille, ihmisille, todennäköisesti vaikka kissoille... Ihan mille vaan. Mutta ei Sisulle! Taisi olla viime juoksut ja olin Allin kanssa lenkillä. Naapuritalon (uros)mäyräkoira Sero tuli vastaan. Alli olis heti ollut valmis lemmenleikkeihin... Kotiin saakka kun päästiin, sai Sisu heti kipakasti pakit! On se ronkeli, Sisu taitaa olla ihan vaan velipojan asemassa!