Eli oltiin lauantaina taas Allin kanssa kilpailemassa. Tällä kertaa Lappeenrannassa. Ensimmäinen startti jännitti aika lailla, koska satoi aika paljon vettä. Ajattelin, että Alli taas vaan nostelee jalkojaan, eikä liiku mihinkään. Ihme kyllä, Alli juoksi ihan mukavaa vauhtia... Yhdessä kohtaa oli kepit, jotka olisi pitänyt ohjata "väärältä" puolelta, eli siltä vaikeammalta puolelta. Mutta enhän minä/eikä Alli osata... Joten yritin tehdä valssin keppien jälkeen. Eipä se sitten oikeen onnistunut ja työnsin Alpen hypylle väärästä suunnasta, joten hylsyhän siitä napsahti. Sen jälkeen olisi tullut vielä yksi kielto, eikä se vauhtikaan olisi palkinnoille asti riittänyt. Mutta, olin tyytyväinen tähän rataan :)

Seuraavaa starttia odotellessa Alli alkoi tuntua jo aika väsyneeltä. Se keksi jonkun kivan pikkukoiran, jota olisi pitänyt päästä kurnuttamaan. Haukkui ja kiljui ja vänkäsi kovasti sen suuntaan. Sanoin Millalle, että ihan varmasti Alli lähtee radalta... No, ei se ihan kokonaan radalta poistunut, mutta teki sellaisen kivan kierroksen ja kielsi yhden hypyn. Yliaikaa napsahti jotain reilu kolme sekunttia ja 5. virhepistettä radalta, oltiin neljänsiä. Tuloksissa lukee kyllä, että yliaikaa olisi tullut se kahdeksan....?

Tänään oli tarkoitus mennä ennen treenejä mölleilemään, mutta mulla oli joku pahanlaatuinen ajatuskatko. Olin lähdössä kello kuusi kisoihin, jotka alkavat kello kuusi!!!! Milla ja Mimi menivät sitten ihan kahdestaan. Me lähdetään kohta Sisun kanssa treenaamaan =)