Meidän pihalla on vihdoinkin aita! Tuli melkoisen kalliiksi vaikka aidattiinkin (vaan) etupiha. Mutta on se sen arvoista! Aika haukkuvaista sakkia on kyllä täälläpäin nykyään, kun omaa pihaa on vahdittava. Mutta parempi sekin kun vapaana kirmailevat piskit! =) Tuija kirjoitti vappuaaton kävelystään aiemman postauksen kommentteihin... Oli kyllä mennyt laskut sekaisin, valkoisia oli kolme ja mustia kaksi ;) Tosin niistä mustista ainoastaan toinen oli terrieri. Ääntä niistä kyllä lähti. Kävin siinä Tuijalle jotain huutelemassakin, mutta huomasin ettei siinä metakassa kuullut edes omia ajatuksiaan. Naapureilta kysyin vappuaaton MELUHAITOISTA, mutta ei kuulemma ollut häirinnyt. Hyvä niin!

Saimme aidan valmiiksi (portit vielä puuttuu, nyt on väliaikaisratkaisut käytössä) viime viikonloppuna. Toiminta testattiin heti kun meidän talon ohi lenkkeili vinttikoira omistajansa kanssa. Piskit haukkuivat kamalasti ja otin maasta kepin. Tarkoituksenani oli yrittää houkutella Uuno leikkimään jottei se haukkuisi. Lenkkeilijä sanoi nopeasti ettei minun tarvitse niille koirille huutaa, metakka ei kuulemma haittaa. Myöhemmin tajusin, että sehän varmasti luuli, että minä aion tirvaista sillä kepillä noita koiria!!!? Odottelin viikon verran tekstaripalstaa kauhulla. Ei tullut hullusta kepillä koiria pieksevästä akasta viestejä, hyvä =)

Unski on jo ehtinyt muutaman kerran livistää aidan alta. Laitoin vaan kiviä ja tiilejä väliin, nyt on pysynyt pihalla. Vieläkin siellä on koiran mentäviä aukkoja. Paikkailut jatkuu... Tässä muutama kuva koirista ja siinä sivussa aidastakin:

aitaa.jpg

Nuoripari, Uuno ja Mimi...

mimijauuno.jpg

 

simo.jpg

kelju-4.jpg