Osallistumpa taas Koirakuvat-viikkohaasteeseen vanhoilla kuvilla. Osa on tainnut jo blogissakin vilahtaa...

Aluksi meidän territ matkustivat niinkin turvallisesti kuin auton hattuhyllyllä. Se herätti kyllä huomiota ohi kulkevissa ihmisissä. Etenkin lapset jäivät ihastelemaan noita liikkuvia lelukoiria.

Akin autossa kesällä 2006

sisualli.jpg

Rikun autossa maaliskuussa -07

altsi.jpg

Sitten Simen RÄYHÄ-persoonan vaikutukset alkoivat tuntua jo ylitsepääsemättömiksi joten me siirryimme kuljetusboksin käyttöön. Nykyisin isompi kuljetusboksi on Akin Pick Upissa ja minun pösöstä tuli "farmari" = otettiin hattuhylly pois ja edessä on verkko, nyt kaikki koirat mahtuvat ja pysyvät takapaksissa. Näistä uusimmista matkustustavoista ei löydy yllättäen yhtään kuvaa.

Suskun autossa viime kesänä:

autossa.jpg

Joskus vieraiden autossa matkustetaan ihan vaan penkillä tai lattialla.

Millan autossa kesällä 2007:

allimimisiu.jpg

Hauska tapa matkustaa on myös reppu. Meille reppu ostettiin pyöräilyä varten. Allin ollessa pieni pyöräilin usein Allin istuessa edessä korissa. Kerran se kuitenkin hyppäsi pois korista ja jäi kaulapannan varaan roikkumaan. Hui! Olin juuri menossa eläinkauppaan ostamaan valjaita, mutta mukaani lähtikin reppu. Alli rakastaa reppuaan ihan kamalasti. Jo silloin ensimmäisellä kerralla se istui siellä tyytyväisenä. Ohi menevät autoilijatkin kääntyivät katsomaan tuota huvittavaa näkyä. Olin iskän kanssa liikenteessä ja kaupassa käydessäni iskä piti Allia selässään. Kommentti tämän jälkeen oli, että näin löytäisi varmasti naisen itselleen. Niin moni rouvashenkilö oli pysähtynyt juttelemaan. Silloin kotiin mennessämme Altsu ei halunnut enää tulla pois repusta. Se oli myös ensimmäinen asia josta Alli ja Sisu tappelivat, Alli ei halua jakaa reppuaan. Sisu sitten kostoksi söi siitä vetoketjun, harmi!

alli-8.jpg

Veneesäkin ollaan matkustettu, mutta kuvia ei ole yhtään. Tässä rakkimme reissaavat kuiten mönkijän lavalla:

mnkkri.jpg