Harmittaa, kun ei ole sitä nettiä! Tuntuu, että ilman puhelintakin pärjäisi paremmin.. Etenkin viikonloppuisin kun olisi kiva vaan nörtteillä kotona. Nyt on pitänyt keksiä muita aktiviteettejä, esim. verhojen silittäminen. Eli ihan tyhmiä juttuja sitä joutuu itsensä viihdyttämiseksi tehdä. On ollut KAMALAA huomata, että tässä uudessa asunnossa joutuu imuroimaan huomattavasti useammin kuin entisessä. Vaikka pinta-alaa on yli tuplasti sen verran kuin aikaisemmin, ei ne karvat sinne häviä. Jotenkin toivoin, että isommassa talossa ne sitten leijailevat pitkin huoneita ja niitä ällöjä kasoja ei pääsisi muodostumaan. Ja pyh! Koko ajan pyörii villakoirat jaloissa, täytyy varmaan vaihtaa lattia!!!!

Lupasin kertoa siitä meidän perheen uudesta tulokkaasta. Juu, Aki oli sitten mennyt ja varannut meille Saksanmetsästysterrierin. Sinänsähän Sakut on oikein suloisia ilmestyksiä, mutta en kyllä sellaista olisi tähän laumaan valinnut. Sitten toi ukon kuvatus kehtasi vielä ihmetellä, että miksi olin niin vihainen. Aki oli miettinyt, että tuo sitten suloisen palleron minulle ihan yllätykseksi. Ihan kiva yllärii juu, olisi voinut vaan ensin hieman neuvotella asiasta. Ensi viikolla tänne "koiramäelle" saapuu siis 11. koira, jos pennutkin lasketaan. Huisin hauskaa!

Pennut voivat edelleen ihan mainiosti. Pikkuhiljaa siirrytään vellin syöntiin ja yösyöttö ollaan lopetettu ainakin toitaiseksi. Kaikki pennut kävelee ja heiluttaa häntää ja MURISEE!

OHO! Olinkin ilmeisesti tallentanut kuvat jotenkin huolmattomasti tikulle, joten en tällä erää pääse laittamaan niitä sivuille. Joudun siis ilmeisesti tulla taas huomenna kuokkimaan naapuriin! PS. Ehkäpä jo ensi viikolla meilläkin pelaisi netti....