SUNSET SAND PIT

jakso nro:  4756

Kuka syötti sinulle matoja kaunis Mimosa?

 

Kuin karvat fleecehuovassa,

niin lisääntyvät tassunjälkemme ajan hiekassa.

 

PÄÄOSISSA:

MIMI on Mimosa Black

585186.jpg

ALLI on Bella-Alisa   von Russell

585178.jpg

FUMO on Inspector Mo Brasiliero

585179.jpg

MUHKU on Detective Mac Terrin

585181.jpg

SISU on Dick White

585180.jpg

And SPECIAL GUEST STARRING Haddock on vauva

585155.jpg

 

Bella-Alisa von Russell, kuuluisan ruhtinasperheen ainut lapsi, oli vihdoinkin asettunut aloilleen ja oli menossa naimisiin. Koko suku oli innoissaan ja häävalmistelut olivat täydessä tohinassa. Missään ei säästelty, von Russellit halusivat silmäterälleen ainoastaan parasta. Bella-Alisa ja hänen paras ystävänsä Mimosa Black olivat juuri matkalla valitsemaan kukka-asetelmia, kun kaaso Mimosa katsoo ivallisena Bella-Alisaan... Se, mitä Bella-Alisa kohta kuulee on kuin veitsenisku keskelle sydäntä! Hänen paras ystävänsä ja Dick ovat rakastuneita ja He aikovat mennä naimisiin!

585033.jpg

585035.jpg

Bella-Alisa on suunniltaan raivosta ja pettymyksestä. Hän juoksee täyttä vauhtia kotiin itkemään tuskaansa. Seuraavana aamuna hän tapaa sulhasensa Dickin ja purkaa hänelle tuntojaan.

585061.jpg

Dick vakuuttelee kullannupulleen syyttömyyttään. Mutta Bella-Alisa ei vakuutu sulhasensa viattomuudesta. Hän on ymmällään ja päättää hieman tutkia asiaa tarkemmin. Bella-Alisa menee tapaamaan Mimosaa hänen kotiinsa. Mimosa lauleskelee häävalssia ja suunnittelee pukuaan. Samalla Dick tulee paikalle, Mimosa saa Dickin uskomaan, että lapsi on hänen. Mimosa ja Dick aikovat mennä naimisiin! Bella-Alisa murtuu. Kun Bella-Alisa ryntää ulos huoneesta Mimosa huutaa ivallisena hänen peräänsä: -"JUOKSE VAIN HEMMOTELTU KAKARA!" Bella-Alisa lakkaa itkemästä vasta kotiportilla. Hän miettii päivän tapahtumia ja kuin salama kirkkaalta taivaalta hän tajuaa jotakin! Mimosa sanoi häntä kakaraksi. Täydellisellä R-kirjaimella. Mutta Mimosa ei ole koskaan osannut lausua sitä kirjainta... Tässä täytyy olla jotakin hämärää! Illan tultua Bella-Alisa palaa Minosan luo ja näkee jotain erittäin kummallista.

585107.jpg

Mimosa juttelee kadulla jonkun erittäin vaarallisen näköisen hyypiön kanssa. -"Ihan kuin olisin nähnyt nuo kiiluvat silmät joskus aiemminkin.." Bella-Alisa suuntaa kohti kirjastoa!

585119.jpg

Kirjastossa hän tekee karmaisevan löydön... Hän löytää lehtikuvan miehestä nimeltään lordi VoldeRock. Sama lordi yritti kymmenen vuotta sitten surmata hänen vanhempansa. VoldeRock on ollut siitä saakka vankilassa, mutta nyt hän oli paennut. Yhdennäköisyys oli selvä vaikka kuva olikin vanha.

585122.jpg

Bella-Alisa soitti heti Mimosan poikaystävälle Mo Brasilierolle. Mo oli myös surun murtama, mutta saatuaan kuulla Bella-Alisan johtolangat päätti hän ryhtyä heti tutkimaan asiaa. Seuraavana päivänä Mo ja hänen kolleegansa Mac Terrin pääsevät jutun juurelle. Lordi VoldeRock on kasvattanut salaisissa kammioissaan vuosia sitten matoja, jotka saavat koirat toimimaan lordin tahdon mukaan. Se oli pävän selvää, että Mimosa oli saanut tälläisen madon sisäänsä. Alkoi kammottava takaa-ajo!

585138.jpg

Kun poliisit ajavat hätääntyneen Mimosan seinää vasten irtoaa mato hänestä. Mimosa on taas oma itsensä. Lordi VoldeRock oli aikonut käyttää Mimosaa hyväkseen von Russelleiden kukistamisessa. Onneksi ilkeä lordikin saatiin nyt takaisin lukkojen taakse ja häät voitiin viettää!

585147.jpg

Mimosa ja Mo löysivät taas toisensa ja olivat onnellisia. Mimosa synnytti myös kauniin lapsen.

585169.jpg

Häät olivat ikimuistoiset ja niissä tanssittin melkein aamuun saakka.

585173.jpg

Toiset ottivat vähän liikaa "miestä väkevämpää". Mutta se ei tällaisenä iltana haitannut ketään.

585176.jpg

SEURAAVASSA JAKSOSSA: Kuka onkaan Mimosa Blackin lapsen oikea isä?

585182.jpg