Sisu kävi siis "prinsessa-leikkauksessa" viime viikon torstaina. Sisu ei kyllä vieläkään ole prinsessa! Ihan samanlainen koira tuo tuntuu olevan... Mutta ihan kuten Mirkakin huomasi Nakissa ruokahalun parantumista, tuntuu minusta samalta. Voi kyllä johtua ihan mielikuvituksestakin. Kun kaikki sanoo, että ruokahalu paranee niin alkaa heti kuvittelemaan asiaa. Sisu sai eläinlääkäriltä luvan lihoa vähäsen, mutta ei paljoa! Onneksi meillä asustaa nykyään tuo musta suusrsyömäri, joten ruokaa on PAKKO säännöstellä!

Haava on parantunut ihan mukavasti. Simpe yrittää aina välillä nuoleskella haavaa, mutta ei anneta! Yleensä Sisu pitää kauluria ja kulkee silloin nimellä SATELLIITTI-Sisu, tai sitten se joutuu käyttämään potkupukua. Se ei oikein ole suosikki. Kauluri on helppo siitä syystä, että Sisua ei näytä häiritsevän kaluri. Se pysyy kaulassa ihan ilman pantaakin. Allille tai Uunolle jos sen laittaa niin ne raapivat sen saman tien pois. Onneksi Sisu tykkää olla satelliitti.

Uuno pääsi sitten tänään KKS:n pentukouluun. Viime viikolla UNOHDIN ihan täysin. Nyt kun Keljukin pääsee mukaan niin tulee varmasti paremmin muistettua ja lähdettyä. Ihan kivasti meni Unskilla. Ensin vähän murahteli jollekin koiralle, mutta kohta sellainen unohtui. Keljullakin meni ihan kivasti. Se vaan on jotenkin niin pieni... Nyt on taas sata rautaa tulessa ja vielä näin myöhään. Joten yritän kirjotella lisää tässä joku ilta!

Tässä muutama kuva haukuista omalla pihalla leikkimässä:

allisisu-1.jpg

uuno-6.jpg

Ja tässä koko lauma, Uunokin sohvalla Akin päällä köllimässä:

lauma.jpg