Mepäs oltiinkin tänään mölleilemässä koko porukalla! Tai siis minä ja kaikki kolme koiraa... Mukaan kenneltytöksi sain Katin. ISONISOT KIITOKSET KATILLE!!!!!

Allille rata näytti niin ylihelpolta, että tein tyhmääkin tyhmemmän virheen. Kuvittelin, että se menee kaikki ihan tuosta vaan, kun kerta ihan oikeasti osaa. A-este oli taas ylitsepääsemättömän houkutteleva ja sinne oli rynnittävä, väärässä kohtaa. Vaikka Altsu ei ihan A:lle saakka ehtinytkään tuli siitä 5 virhepistettä ja junnauksessa kului kallisarvoista aikaa. Altsu oli viides. Tyhmä Miia, hyvä Alli!

Simpukka taasen juoksi kuin tuli hännän alla, oli oikein mukavaa... Kunnes toiseksi viimeisellä esteellä loikkasi riman päälle ja laskeutui kuonolleen maahan. AUTS! Siinä pökerryksissä tuli sitten vielä kielto viimeisellä hypyllä. Virhepisteitä kertyi siis 10, mutta aika riitti kolmanteen sijaan (vai olikohan osallistujia vain 3?) Sisu sai palkinnoksi mitalin ja kivan vinkulelun, onnea Sisu!!!! Sisulle kertyi muutakin saldoa viikonlopun aikana. Ja luulen, että tämä vei kyllä voiton mölli-pronssista, ainakin Sisun mielestä. Sisu oli Akin kanssa metsällä lauantaina ja sieltä saaliiksi tuli kaksi supea.

1137051.jpg

Unski pääsi myös maneesille kisoja seuraamaan. Uunolle reissu taisikin olla kaikista mukavin ja hyödyllisinkin. Ensin autosta ulos tultua alkoi ihan kamala älämölö. Mutta se onneksi loppui nopeasti ja sitten Unski olikin ihan kiltti poika. Kaikkia olisi kyllä pitänyt päästä moikkaamaan ja intoa riitti vaikka muille jakaa. Ihan positiivinen kokemus, Uunolle ja omistajalle.

PS. Huomatkaas muutes mun älyhieno UUNO-pipo. Tilauksia on jo tullut ja Suskulle lupasinkin hankkia Uuno-fanipipon =)